10.11.2015

- Å lede Trainee Sør er et privilegium

Daglig leder i Trainee Sør, Anna Gunningberg ble nominert til prisen for Sørlandets kvinnelige leder 2015 og vil takke flere.

Anna Gunningberg


Det ble på Lederløftet 5.0 utnevnt en pris for årets kvinnelige leder på Sørlandet. Juryleder Jill Akselsen (Faveo Prosjektledelse) annonserte de nominerte og vinneren Miriam Csango -Yaacov (Kelly Services) torsdag kveld.

Ydmyk og glad 

Juryens begrunnelse for nominasjonen av Anna Gunningberg inneholdt mange gode ord om henne som leder. Både virksomheter og traineer har trukket frem Gunningberg som en avgjørende faktor for Trainee Sør sin suksess.  

I forbindelse med denne anerkjennelsen ønsker Anna å takke flere:


Jeg er kjempestolt over å være nominert. Jeg er veldig glad for at mitt lederskap gir mening til andre. Jeg vil dere skal vite at å lede Trainee Sør er et privilegium. Jeg får jobbe med flotte mennesker med evne og vilje til å gjøre en forskjell.

Ledelse i Trainee Sør er samhandling og teamarbeid på alle nivå. Min ambisjon har vært å bygge en organisasjon bygget på læring, deling, samhold, fleksibilitet og måloppnåelse - en selvnavigerende organisasjon. Jeg deler derfor denne nomineringen med alle traineer som motiverer meg hver dag og med alle ledere og mentorer i virksomhetene. Dere er selve bærebjelken. Min forlengende arm.

Jeg brenner for ledelse og vil derfor spesielt takke initiativtagerne; Næringsforeningen i Kristiansandsregionen, DNB, Deloitte, Fædrelandsvennen, Kvadraturen, Åstveit Hodejeger og Aptum Kommunikasjon, for at de setter ledelse på agendaen. Ledelse er en kontinuerlig prosess, en livslang dannelsesprosess. Gjennom Lederløftet får dere samlet alle som stadig er nysgjerrige på nye innspill til god ledelse med mål om å utøve bedre ledelse selv. Dette er inspirerende! 

[Tilbake]