30.08.2017

Snipp snapp snute …

av Maria Steinstø

… Så var eventyret ute.


Datoen er 30.08, og jeg har en dag igjen av Trainee Sør. Nå skal jeg stå på egne ben.

Jeg sitter igjen med mange inntrykk og følelser. Takknemlighet, glede, vennskap, utfordrende, latterfullt, tøft, forbilder, kunnskap, selvinnsikt og muligheter.

Takknemlig. Jeg er takknemlig for mye. Å komme som tilflytter til Kristiansand kan til tider være ensomt, men gjennom Trainee Sør har jeg fått mange nye bekjentskaper. Dette er spennende, flotte og interessante mennesker som jeg håper forblir gode venner i årene som kommer.

Forbilder. Etter å ha reflektert over mine plasseringer, er det en faktor som går igjen. Kvinnelige ledere. Tone Iglebæk (By og Samfunn, Kristiansand Kommune), Venke Moe (Plan, Bygg og Oppmåling, Kristiansand Kommune) og Jill Akselsen (WSP Norge AS). Ikke minst Anna (Gunningberg, Trainee Sør) og min mentor, Janneke Aulie (Kilden). For noen damer. Inntrykket de har gjort på meg, og hvordan de er ledere, det vil jeg ta med meg videre i bagasjen min.

Selvinnsikt. I løpet av 1,5 år har jeg fått en god dose selvinnsikt. I følge Nelson Mandela handler det om å komme i kontakt med sine svakheter og sine styrker/ressurser. Begge deler kan være smertefullt. Jeg har lært meg selv bedre å kjenne. Både gjennom min mentor, utplasseringer og å tilpasse seg nye mennesker og miljøer.

Muligheter. Trainee Sør er synonymt for muligheter. Jeg har nå fast jobb i WSP Norge AS. En mulighet jeg ikke hadde kunnskap om før Trainee Sør. Jeg har utviklet et nettverk. Og jeg har fått en real kick-start på arbeidslivet.

Trainee Sør er noe jeg alltid vil ta med meg videre, og jeg er evig takknemlig for muligheten.

Tusen takk.


 

 


[Tilbake]