05.09.2017

Inspirerende aften i Dyreparken

av Sten Kristian K Mydland

Torsdag 24. august tok traineer, mentorer og medlemsbedrifter turen til Dyreparken for omvisning og foredrag. 

Kvelden startet med en liten matbit og mingling, før vi fikk bli med på forestilling. Der fikk vi oppleve Hakkebakkeskogen Filmstudio, som er årets store nyhet i Dyreparken. Selv om det ikke var et eneste barn til stede blant publikum under vår forestilling, var stemningen til å ta og føle på blant traineer, mentorer og representanter fra medlemsbedriftene! 

Det var spennende å se dynamikken som skapes med én skuespiller som Klatremus, i samspill med publikum og forhåndsinnspilt video underveis. Logistikken som ligger bak det å kjøre flere parallellsesjoner var også svært imponerende, ettersom det er ulike scener/rom, hvor man underveis i forestillingen beveger seg videre. Her ligger det mye prøving og feiling bak, ikke minst mange gode prinsipper som helt sikkert kan anvendes på andre områder også.

Før kvelden var omme fikk vi også et innblikk i hvordan Stranda og Julius jungelløype har blitt utviklet basert på innspill fra besøkende, hvor mange Julius-brød som selges årlig, og litt historie bak TV-serien. I forlengelsen av et herlig tapasmåltid, hadde kommersiell direktør Morten Skraastad stelt i stand basar i ekte Flekkerøy-stil, hvor noen heldige vant flotte effekter fra suvenirbutikken. Tusen takk for en inspirerende og spennende kveld!

[Tilbake]