22.09.2017

For en gjeng!

av Hilde Kristin Steen

Det er torsdag og klokka er fire. Traineene skynder seg fra jobb i Arendal, Grimstad og Kristiansand, men ikke for å dra hjem og slappe av foran TV. Nei, de skynder seg til dugnad "hvordan kan Trainee Sør få flere aktive medlemsbedrifter?"

Det var bestilt inn pizza og brus som stod fordelt utover bordene. Traineene ble delt inn i grupper og jobber med å utarbeide en A3. Det var latter, diskusjoner, før det ble stille og man var oppslukt av de gule postit-lappene, og deretter ny latter og diskusjoner. Hva er ønsket situasjon? Hvilke tiltak kan vi sette i gang for å nå målene våre? Våre felles mål for Trainee Sør som vi alle er så glad i og stolte over å være en del av.«Ønsket situasjon er at det blir konkurranse om hvilke bedrifter som får trainee» sier en. «Hva med ny nettside som presenterer traineene bedre til bedriftene?» svarte en. 

«Et tiltak kan være å arrangere en årlig trainee-dag, som TedX men at det er traineene som holder foredrag?» foreslår en annen. «Jaa» roper traineene i kor. Forslaget applauderes.  

Da vi var ferdige oppdaget vi at vi var en time på overtid. Vi var slitne, men samtidig gira. Gira på den god stemningen, gira på det vi kan få gjort sammen. Når engasjement møter muligheter, blir potensial en realitet.

Vi takker vår flotte sjef som lar oss utfolde oss og hjelpe til. Jeg vil takke Faizan for en kjempegod workshop og takke alle for deres utrolige gode ideer og for at jeg nok en gang kan stolt si jeg er trainee i Trainee Sør, kanskje Norges beste traineeprogram.

De som sier dugnadsånden er døende, burde komme og møte oss. Vi skal vise dem, vi.


[Tilbake]