23.01.2018

Ønsker du en unik karrierestart på Sørlandet?

Nå åpner vi for nye opptak. Søk deg til nye og spennende utfordringer!   

Søkfrist 15.mars for opptak 1.september 2018.Arbeidserfaring fra flere virksomheter/bransjer både privat og offentlig   
Programmet går over 18 måneder (3x6 måneder)
Mentorordning, fagsamlinger og studieturer
Et solid nettverk med næringsliv og andre traineer
Du har gode personlige egenskaper og kan dokumentere læringsevne
Du har - eller ønsker å ha - tilknytning til Sørlandet og vil bosette deg her   
     
Hva vi ønsker! 

Du er nyutdannet og har en mastergrad. Næringen viser spesielt behov for talentfulle teknologer (fortrinnsvis IT ingeniører, automatisering, V/A, planleggere og industriell økonomi)Vi ser også etter kandidaterinnen økonomi, innovasjon, samfunnsvitenskap, organisasjon og kommunikasjon.

Trainee Sør programmet ønsker kandidater med en fagbakgrunn som har naturlig plass i privat næringsliv og offentlig forvaltning på Sørlandet. Erfaringsmessig har traineene etter gjennomført program fått spennende jobbmuligheter innenfor leder- og spesialiststillinger på Sørlandet.

Trainee Sør er en etablert traineeordning hvor omlag 35 virksomheter tilbyr høyt utdannede kandidater en enestående karrieremulighet på Sørlandet. Du får muligheter både innen privat næringsliv og offentlig forvaltning. Trainee Sør har to opptak i året, 1.mars og 1. september.

Du får arbeidserfaring fra tre virksomheter, med om lag seks måneder i hver av virksomhetene du er innom. Det er egen ordning for opphold ved Sørlandets Europakontor i Brussel.

Vi ønsker mangfold og er opptatt av kandidater med forskjellig etnisk bakgrunn. Vi oppfordrer også kandidater med funksjonshemming å søke. Vi legger vekt på lik fordeling mellom kjønnene og vi søker i hovedsak kandidater under 30 år. Vi legger også vekt på at du behersker norsk som arbeidsspråk.

Hva du ønsker?

Vi tror du er opptatt av å skaffe deg arbeidserfaring gjennom å få anledning til å prøve ut forskjellige fagområder og virksomheter både i privat og offentlig næring. Vi tror du ønsker å lære mer om virksomhetsutvikling og internasjonalisering, og ikke minst lære mer om deg selv og dine muligheter.
Vi tror du ønsker å bidra til en virksomhets suksess ved å bruke og dele dine kunnskaper.

Hva vil vi i tillegg legge vekt på!

Du må være opptatt av samarbeid og fleksibilitet. Du må være løsningsorientert og ha et ønske om å levere. Du må utvise engasjement og kunne yte ”det lille ekstra”. Du har integritet og god forståelse for den tillit du blir vist gjennom å få innsyn i flere virksomheter og deres forretningsmessige forhold. Du må utvise forståelse og handle etter den ”ambassadørrolle” du som trainee får i forhold til programmet.

Søknadsfrist er 15.mars for opptak den 1.september 2018

SØK HER 


Aktuelle kandidater vil bli kontaktet av vår samarbeidspartner CR-Group for intervju. Assessment er satt til 3-4.mai 2018.

Les mer info om rekrutteringsprosessen i Trainee Sør


[Tilbake]