21.11.2017

Høstens koseligste fest

av Margrethe Saga

Det er en typisk fredag i november. Se det for deg: det er kaldt, det blåser og det regner sidelengs. Men inne er det varmt! I alle fall på Klubben, hvor Trainee Sørs tradisjonsrike høstbord fant sted tidligere denne måneden. 

Det skal ikke så mye til for å få en hyggelig kveld: et staselig lokale, god mat og drikke samt fine folk holder i massevis. Og denne fredagen krydde det av fine folk på Klubben! Nåværende og tidligere traineer, mentorer, bedriftsledere og andre som er med på å gjøre Trainee Sør til det det er, koste seg i godt lag.

Som seg hør og bør på et høstbord, fikk vi servert en deilig treretters middag. Det var taler, quiz, lek og moro, før det bar videre ut på byen for de som kjente at det rykket i dansefoten. Som helt ny i Trainee Sør-familien var det gøy å møte alle i en annen setting enn jeg har gjort tidligere. Alle hadde pynta seg, og med krøllet hår og leppestift var det nesten vanskelig å kjenne igjen de du vanligvis bare ser på jobb eller i mindre formelle sammenhenger. Jeg hadde hørt mye bra om høstbordet, og det stod til alle forventninger. At tidligere traineer kommer tilreisende ene og alene for å være med på dette, viser at dette er en fin tradisjon som mange setter pris på.

Høstbordet ble opprinnelig startet for å takke bedriftene for det de gjør for Trainee Sør. Det er de som gir oss den utrolig bra starten på arbeidslivet, det er de som tror på oss, som gir oss arbeidsoppgaver og utfordringer. Uten bedriftene hadde vi ikke kommet langt. Takk!

Takk også til komiteen, kull 3, som hadde stelt i stand den fine festen. Til neste år er det vår tur til å arrangere høstbord, og vi lover å gjøre så godt vi kan for at det skal bli like bra som i år!

[Tilbake]