19.11.2018

Ut og bowle

av Criyonit Kayoka

Nå har jeg vært en del av Trainee Sør i et par måneder. Ja, allerede! Tiden går utrolig fort, og det er så utrolig gøy å se tilbake allerede på så mange gode minner på så kort tid!

Noe av det første man raskt legger merke til, er grunnsteinen som kjennetegner tilværelsen i Trainee Sør - nemlig kulturen, som jeg tror man skal lete lenge etter for å finne andre steder. En kultur av å ivareta den faglige så godt som den sosiale utviklingen, kulturen av å inkludere alle traineer i massevis av arrangementer. Og måten Trainee Sør gjør det på, er det som utgjør forskjellen. Resultatet blir at man raskt går fra å ha kulturen til å bli selve kulturen.

I ny og ne møtes vi både formelt og uformelt, og holder kulturen gående. Og i november fikk jeg og mine med-traineer Monika, Line Marie og Daniel O. ansvaret for å fortsette med trenden. Resultatet ble en koselig kveld med mat og BOWLING!

Med en god gjeng bestående av traineer fra alle 3 kull, full av godt humør - som alltid - tok vi en tur til Lucky Bowl der det ble en god del kule-kasting. For noen ble dette et kall på å finne frem gamle kunster som hadde begynt å samle støv i skapet, mens det å svinge kula fortsatt lå i blodet hos andre. Men uansett, så ble det både strikes, spares, bomkast og mye annet. Utrolig gøy å tilbringe en kveld med en så god gjeng.

Uten mat og drikke dugger helten ikke

I perioden som trainee går tiden både kjempefort og sakte! Fort fordi det skjer så mye både faglig og sosialt, og sakte fordi man faktisk rekker å være med på så mye. Og uansett sosial arrangement, er god mat alltid til stede. Kvelden vår begynte derfor med kjempegode og saftige burgere med søtpotet fries og mange samtaler. Ved bordet ble det diskutert om alt mellom himmel og jord, både om trainee-tilværelsen i våre respektive virksomheter, privatliv, samt tips og triks om pensjonssparing.

Dette var, på lik linje med alle andre sosiale arrangementer, en god måte å koble av litt på. Enn så lenge, gleder vi oss til neste arrangement.

[Tilbake]