13.12.2018

Julebord til sjøs!

av Jannicke Tharaldsen Stensholt

Julen nærmer seg med stormskritt, og forrige fredag var det duket for årets julebord i Trainee Sør. I år, som i fjor, ble julebordet lagt til Color Line Superspeed. 

Fredag 7. desember møttes 13 festklare traineer ved terminalen til Color Line i Kristiansand. Julebordet skulle bli et fint avbrekk i en ellers hektisk hverdag. Sosiale sammenkoster som dette gir dessuten også gode muligheter til å være mer sammen, og bli enda bedre kjent med hverandre.

Vi startet kvelden med en herlig buffet, hvor folk koste seg med alt fra skalldyr til ribbe og pinnekjøtt. Det var også deilige desserter å velge mellom, og selvforsynt softis slo godt an hos flere av traineene. Under middagen ble det organisert quiz. Det var varierte spørsmål og vi lærte alle noe nytt, som eksempelvis at julenissen på dansk heter julemanden! Til tross for at vi ikke hadde troen på seier ble vinnerlaget Margrethe, Daniel O., Øystein og meg selv. Takk til quizmaster Mona for et morsomt innslag til middagen!


(Høy konsentrasjon blant quiz-deltakerne og Mona følger spent med) 

Etter en snarvisitt innom Danmark gikk resten av turen til sosialisering og samvær i baren, hvor det ble nytt deilige drinker. Det ble også spilt flere runder med kortspill.

Vi gleder oss allerede til neste sammenkomst som blir en blanding av faglig og sosialt innhold, på tur til Oslo i januar.


Takk for laget!

Jannicke


[Tilbake]