Nyhetsarkiv

20.03.2019
"Hva gjør en politisk filosof i KRS/BIZ?" med Theodor Barndon Helland

Theodor Barndon Helland har studert statsvitenskap og fordypet seg innenfor politisk filosofi. Etter endt studie fikk Helland jobb hos Trainee Sør, og jobber nå hos Business Region Kristiansand (KRS/BIZ). Her har traineen jobbet med Brexit i sammenheng med næringslivet i Kristiansand. 

Les mer »
18.03.2019
Utvelgelsesprosess pågår

Takk til alle dere som har søkt Trainee Sør med frist 15.mars og oppstart 1.september.  

Utvelgelsesprosessen  er nå satt i gang. 

Les mer »
14.03.2019
Nyansatte traineer - velkommen!

1.mars startet 8 nye traineer i Trainee Sør.  Et friskt tilskudd til våre virksomheter.  Samlet er det nå 25 traineer som utfordrer næringen på Sørlandet. 

Les mer »
15.03.2019
Nye Veier, nye muligheter

Nye Veier er svært aktive i Trainee Sør. Finn ut av hvorfor, og hvilken bakgrunn traineene har. 

Les mer »
22.01.2019
Unik karrierestart på Sørlandet!

Vi ser etter deg som ønsker spennende utfordringer!   

Neste søk frist er 15.oktober for opptak 1.mars 2020.

Les mer »
03.12.2018
Ny hverdag i kjente omgivelser med Jannicke Tharaldsen Stensholt

Jannicke Tharaldsen Stensholt kommer fra "Sykkelbyen", har studert i England, har ambisjoner om å lære flytende spansk, og elsker fagområdet som hun er utdannet innenfor. Den nygifte traineen bidrar innenfor flere områder i Nye Kristiansand.

Les mer »
26.11.2018
Verden rundt og tilbake igjen med Pia Amalie Sundt

Pia Amalie Sundt har som mål å reise verden rundt. Traineen har bodd i Cape Town, utvekslet i Lisboa, og flyttet til Kristiansand da hun fikk sin første plassering i Agder Energi. 25-åringen erfarer at læringskurven peker oppover, og trives med arbeidsoppgavene i energiselskapet. 

Les mer »
19.11.2018
Når tre kommuner skal bli én med Criyonit Kayoka

Criyonit Kayoka jobber med systemintegrasjon ved IT-enheten i Nye Kristiansand. Traineen må være nøyaktig, strukturert, og tålmodig for å bygge opp et IT-puslespill som skal bevare verdifull informasjon opptil 100 år frem i tid. 

Les mer »
12.11.2018
Sørvest foruten sydvest med Marthe Syvertsen

Marthe Syvertsen bidrar med nye impulser i Nye Kristiansand, ønsker å flytte til Italia, vil ta dykkerlappen i Middelhavet, og har ellers sans for å være "bonde i byen". Om somrene trives Syvertsen og samboeren i sørvesten uten sydvesten. 

Les mer »
23.10.2018
Suppe sterk som Stordalen med Caroline Hallgren

Caroline Sonanta Hallgren jobber med ERP-implementering i Nye Kristiansand. 27-åringen liker å utfordre seg selv, og har blant annet tatt dykkerlappen ned til 18-meters dyp. Hun nyter samboerskapet med kjæresten, Bond, og Doggy (på bildet).

Les mer »
16.10.2018
Eventyrlyst fra første skritt med Monika Lundh Broen

Trainee Monika Lundh Broen elsker å reise rundt i verden. Hobbyfotografen er fra samme sted som Edvard Munch, men måtte flytte fra stedet og til Sørlandet for å ta utdannelse. Traineen føler seg godt mottatt i Fædrelandsvennen i Kristiansand.

Les mer »
11.10.2018
Skaperverket i hovedfokus med Daniel Ommedal

Daniel Ommedal har ambisjoner om å bli energibransjens Sherlock Holmes. 26-åringen foretrekker å trene med egen kroppsvekt, overnatte utendørs i hengekøye, og diskutere tro med Nikola Tesla. Traineen er plassert i AS Nymo - med ansvar for å gjøre bedriften grønnere.

Les mer »
09.10.2018
Nyskapning i NODES med Line Marie Ekse

Line Marie Ekse jobber med innovasjonsprosjektet NODES i Agder Energi, og opplever at perioden som trainee er lærerik. Med mye teoretisk kunnskap i ryggsekken, synes sørlendingen det er spennende å benytte  kunnskap og kompetanse i praksis. 

Les mer »
04.10.2018
Fra fjell til fjære med Øystein Dyvik Eide

Vestlendingen Øystein Dyvik Eide er født og oppvokst en halvtime unna "Mannen". Klimaflyktningen er plassert i Agder Energi og har allerede vunnet en utmerkelse. Eide har funnet seg til rette ved sørlandskysten. 

Les mer »
26.06.2018
Våre nye traineer – bli kjent med Ivar Bergem Strand

Ivar er en ekte Sørlending som brenner for å utvikle regionen og slapper best av når han gjør noe nevenyttig

Les mer »
21.06.2018
Våre nye traineer – bli kjent med Siren Bruskeland

Siren er ei livsglad Sørlending som elsker nye utfordringer og mennesker! Hun gleder seg til hver dag på jobb og generelt det som gjør henne glad!


Les mer »
18.06.2018
Våre nye traineer – bli kjent med Brage Skånøy

Han er målrettet, nysgjerrig og elsker å lære nye ting. Brage liker fart og spenning, kombinert med en dose kontroll. Det er derfor ingen overraskelse at han trives så godt i skjæringspunktet mellom teknologi, ledelse og økonomi!


Les mer »
11.06.2018
Våre nye traineer – bli kjent med Per-Joakim Høgsaas

Han er familiefar, jobber som økonomirådgiver i Kristiansand Kommune og drømmer om å etablere en av suksesshistoriene på Sørlandet

Les mer »
04.06.2018
Våre nye traineer – bli kjent med Kristine

Hun elsker å jobbe med nye idéer på Sykehuset og bruker gjerne sparepengene på å oppleve verden. Kristine har et usedvanlig åpent sinn og ser kun muligheter på veien

Les mer »
28.05.2018
Våre nye traineer – bli kjent med Andy Cerika

Andy tar 3 ganger kroppsvekt i markløft, liker å se det større bildet og planlegger eget konsulentfirma i fremtiden

Les mer »