Nyhetsarkiv

26.11.2012
Lønnsoppgjøret vel i havn for offentlige tannleger

Tannleger i Vest-Agder Fylkeskommune fikk et gjennomsnittlig lønnsoppgjør på i underkant av 6 % ved årets forhandlinger. Trainee Sturle intervjuer Personalsjef Odd Joar Svensson.

Les mer »
31.10.2012
Europa, expresso og eventyrlige erfaringer

Ung, student, folkevalgt og studentpraktikant. Lokal og internasjonal på en og samme tid. Isabelle-Louise Aabel (25) har lett for å la seg engasjere. Trainee Magnus forteller om sin kollega på Sørlandets Europakontor i Brussel.

Les mer »
31.10.2012
Strategisk samfunnsansvar sørpå

Medlemsvirksomhet Otera har satt seg som mål å bli bransjens beste på samfunnsansvar, og er et eksempel i  en ledende region innen dette feltet.

Les mer »
22.08.2012
Robot gir flere fordeler for sørlendinger

Robot teknologi på Sørlandets Sykehus vil gi en bedre hverdag for pasienter og forhåpentligvis bedre samarbeid internt på sykehuset. Trainee Knut Håkon gir oss et innblikk i sammenhengen mellom høyteknologi og organisasjonsutvikling.

Les mer »
04.06.2012
Fra forurenset grunn til sære funn

Trainee Hilde Rau Heien ville egentlig bli tannlege, men fant ut at det ble «for kjedelig» for henne. I stedet ble det bioteknologi, et område proppfullt av muligheter.

Les mer »
21.05.2012
Fra trainee til konsulent på seks måneder

Før Randi Fløystrand Moland begynte som trainee i Otera visste Bærumsjenta knapt hva selskapet drev med. Etter seks måneder har den talentfulle 28-åringen stålkontroll, og er nå ansatt som HR-konsulent i entreprenørbedriften med over 750 ansatte.

Les mer »
21.05.2012
Nye traineer som starter sitt eventyr 1.september

Rekrutteringsprosessen for høstens opptak er ferdig og vi ønsker å hilse våre nye trainee kolleger velkommen til Trainee Sør. 

Les mer »
07.02.2012
Tre traineer på Oteras hovedkontor

Når Otera skulle implementere strategiske prosjekter valgte de å ha tre traineer med på lag. Siden september har de vært ansatt på hovedkontoret i Kristiansand.

Les mer »