Nyhetsarkiv

03.12.2018
Ny hverdag i kjente omgivelser med Jannicke Tharaldsen Stensholt

Jannicke Tharaldsen Stensholt kommer fra "Sykkelbyen", har studert i England, har ambisjoner om å lære flytende spansk, og elsker fagområdet som hun er utdannet innenfor. Den nygifte traineen bidrar innenfor flere områder i Nye Kristiansand.

Les mer »
26.11.2018
Verden rundt og tilbake igjen med Pia Amalie Sundt

Pia Amalie Sundt har som mål å reise verden rundt. Traineen har bodd i Cape Town, utvekslet i Lisboa, og flyttet til Kristiansand da hun fikk sin første plassering i Agder Energi. 25-åringen erfarer at læringskurven peker oppover, og trives med arbeidsoppgavene i energiselskapet. 

Les mer »
19.11.2018
Når tre kommuner skal bli én med Criyonit Kayoka

Criyonit Kayoka jobber med systemintegrasjon ved IT-enheten i Nye Kristiansand. Traineen må være nøyaktig, strukturert, og tålmodig for å bygge opp et IT-puslespill som skal bevare verdifull informasjon opptil 100 år frem i tid. 

Les mer »
12.11.2018
Sørvest foruten sydvest med Marthe Syvertsen

Marthe Syvertsen bidrar med nye impulser i Nye Kristiansand, ønsker å flytte til Italia, vil ta dykkerlappen i Middelhavet, og har ellers sans for å være "bonde i byen". Om somrene trives Syvertsen og samboeren i sørvesten uten sydvesten. 

Les mer »
23.10.2018
Suppe sterk som Stordalen med Caroline Hallgren

Caroline Sonanta Hallgren jobber med ERP-implementering i Nye Kristiansand. 27-åringen liker å utfordre seg selv, og har blant annet tatt dykkerlappen ned til 18-meters dyp. Hun nyter samboerskapet med kjæresten, Bond, og Doggy (på bildet).

Les mer »
16.10.2018
Eventyrlyst fra første skritt med Monika Lundh Broen

Trainee Monika Lundh Broen elsker å reise rundt i verden. Hobbyfotografen er fra samme sted som Edvard Munch, men måtte flytte fra stedet og til Sørlandet for å ta utdannelse. Traineen føler seg godt mottatt i Fædrelandsvennen i Kristiansand.

Les mer »
11.10.2018
Skaperverket i hovedfokus med Daniel Ommedal

Daniel Ommedal har ambisjoner om å bli energibransjens Sherlock Holmes. 26-åringen foretrekker å trene med egen kroppsvekt, overnatte utendørs i hengekøye, og diskutere tro med Nikola Tesla. Traineen er plassert i AS Nymo - med ansvar for å gjøre bedriften grønnere.

Les mer »
09.10.2018
Nyskapning i NODES med Line Marie Ekse

Line Marie Ekse jobber med innovasjonsprosjektet NODES i Agder Energi, og opplever at perioden som trainee er lærerik. Med mye teoretisk kunnskap i ryggsekken, synes sørlendingen det er spennende å benytte  kunnskap og kompetanse i praksis. 

Les mer »
04.10.2018
Fra fjell til fjære med Øystein Dyvik Eide

Vestlendingen Øystein Dyvik Eide er født og oppvokst en halvtime unna "Mannen". Klimaflyktningen er plassert i Agder Energi og har allerede vunnet en utmerkelse. Eide har funnet seg til rette ved sørlandskysten. 

Les mer »
07.09.2018
9 nye toppmotiverte

"Endelig er vi i gang!" sier de i kor. 

1.september var startdato for våre nye trainee kandidater. Med deres varierte faglige bakgrunn vil de nå inspirere og påvirke virksomheters utvikling. Vi ønsker de velkommen på lag.

Les mer »
26.06.2018
Våre nye traineer – bli kjent med Ivar Bergem Strand

Ivar er en ekte Sørlending som brenner for å utvikle regionen og slapper best av når han gjør noe nevenyttig

Les mer »
21.06.2018
Våre nye traineer – bli kjent med Siren Bruskeland

Siren er ei livsglad Sørlending som elsker nye utfordringer og mennesker! Hun gleder seg til hver dag på jobb og generelt det som gjør henne glad!


Les mer »
18.06.2018
Våre nye traineer – bli kjent med Brage Skånøy

Han er målrettet, nysgjerrig og elsker å lære nye ting. Brage liker fart og spenning, kombinert med en dose kontroll. Det er derfor ingen overraskelse at han trives så godt i skjæringspunktet mellom teknologi, ledelse og økonomi!


Les mer »
11.06.2018
Våre nye traineer – bli kjent med Per-Joakim Høgsaas

Han er familiefar, jobber som økonomirådgiver i Kristiansand Kommune og drømmer om å etablere en av suksesshistoriene på Sørlandet

Les mer »
04.06.2018
Våre nye traineer – bli kjent med Kristine

Hun elsker å jobbe med nye idéer på Sykehuset og bruker gjerne sparepengene på å oppleve verden. Kristine har et usedvanlig åpent sinn og ser kun muligheter på veien

Les mer »
28.05.2018
Våre nye traineer – bli kjent med Andy Cerika

Andy tar 3 ganger kroppsvekt i markløft, liker å se det større bildet og planlegger eget konsulentfirma i fremtiden

Les mer »
28.05.2018
Våre nye traineer – bli kjent med Elin Osnes Strand

I arbeidstiden jobber hun med sammenslåingen av kommunene, på fritiden elsker hun å utforske nye smaker og fortiden fra organisasjonsstudier gjør at hun skiller seg ut blant traineene

Les mer »
20.05.2018
Våre nye traineer – bli kjent med Jørgen Sivertsen Åsrud

Jørgen elsker taco, ser for seg en fremtid på Sørlandet og har en «drøm» om å lære seg å danse.

Les mer »
20.05.2018
Våre nye traineer – bli kjent med Henrik Kyte Assmann

Rockeband, digitalisering, røkt sauekjøtt, kajakk, maurdokumentarer og kverna kaffebønner. Henrik er en mann med usedvanlig mange interesser og godt humør!

Les mer »
02.04.2018
Ni nye traineer i Trainee Sør

Vi ønsker å hilse vårens 9 nye trainee kandidater velkommen til Trainee Sør. Kullet har en variert faglig bakgrunn. De møter en spennende tid. Sammen er de totalt 25 traineer som bidrar til virksomheters suksess på Sørlandet i vår.

Les mer »
09.04.2018
Utvelgelsesprosess pågår

Takk til alle dere som har søkt Trainee Sør med frist 15.mars og oppstart 1.september.  Utvelgelsesprosessen  er nå satt i gang. 

Les mer »