23.04.2018

Fart og spenning på gokart med Trainee Sør!

av Brage Skånøy

Høy fart, sunt konkurranseinstinkt og god stemning preget månedens sosiale aktivitet som for anledningen ble lagt til Villkatt gokart i Sørlandsparken.

Etter en sikkerhetsgjennomgang og introduksjon til gokarten ble opplegget for dagen presentert. Vel og merke etter at samtlige Traineer fikk utdelt moteriktig kjøredress og hårnett. Opplegget bestod i cupspill med sju innledende runder, sju mellomrunder på gjennomsnittstid og fire avsluttende finalerunder. At Traineer i utgangspunktet innehar et noe utpreget konkurranseinstinkt var noe jeg på forhånd var klar over, og dette ble etter de innledende rundene ettertrykkelig bekreftet. Noen hadde kjørt mer enn andre tidligere men jeg fikk inntrykk av en fin gjeng som på tross av godt trykk på gasspedalen og kniving på banen også heiet hverandre fram. Det skal sies at samtlige forbedret rundetiden sin betraktelig mellom første og andre runde, noe som er imponerende i seg selv!


På tross av lyder fra gass, brems og motor fikk vi pratet litt med hverandre mellom kjøringen ettersom bare 7-8 stykker kunne kjøre samtidig. Tid til å prate med andre Traineer om både jobbrelaterte tema og/eller andre ting er noe jeg personlig setter stor pris på med sosiale arrangementer. Denne gangen må jeg derimot innrømme at mange, meg selv inkludert, var mer interessert i å vite plasseringen etter heatet og kommentere hverandres fasjonable framtoning i respektive hårnett, hjelm og kjøredress.

Tiden på mellomrunden må jeg si meg meget fornøyd med da min gjennomsnittstid så vidt var beste tid i et jevnt heat! Selvtilliten på flere var derfor på topp og det slo meg at skarpe svinger og høy fart kan sammenlignes med læringskurven man får som Trainee. Bildet over ble tatt før finalen der undertegnede i front tydelig gir tegn til intensjonen for finaleomgangen. Jeg måtte likevel ta til takke med 2.plassen, men det gjør ingenting da jeg i likhet med samtlige har hatt en særdeles bra kveld.

Takk til komiteen og Villkatt gokart for et strålende gjennomført arrangement! For oss Traineer er det viktig å overføre gokartterminologien til Trainee-livet videre: «Rull rolig og kontrollert gjennom svingen og gi gass på tur ut».[Tilbake]