hostbord

Skål for et vellykket høstbord!

Trainee Sør sitt høstbord kan sammenlignes med et julebord; bare bedre.

I tradisjon tro samlet over 80 mennesker seg i klubben fredag 12. oktober til det mest tradisjonsrike eventet i Trainee Sør sin historie. Det var ca 20 nåværende traineer og resten en god blanding av alumnier og ansatte fra medlemsbedriftene. Det er knapt forskjell på disse kategoriene fordi veldig mange av alumnienen er ansatt i medlemsbedriftene. Dette er morsomt for oss nåværende traineer å se i praksis. 

Hvert år er det 3. kull som organiserer arrangementet. Det var veldig behagelig for oss andre å bare ta på oss kjolen/dressen og slippe å tenke på noe. Alle bortsett fra de «heldig» utvalgte til det ærefulle oppdraget å holde herrenes og damenes tale. Selv hadde jeg vært super stresset om det var meg, og jeg ble litt nervøs da Pia Amalie Sundt fra førstekull fortalte på begynnelsen av kvelden at hun ikke var godt forberedt, og hadde skrevet talen samme dagen. Men hun nailet det som om hun ikke har gjort noe annet! Aldri har jeg hørt en så original herrens tale der hun sammenlignet menn med slagordet til bedriftene som var til stede denne kvelden. Hun avsluttet med slagordet til medlemsbedrift Kilden Teater og Konserthus «ingen skal forlate dette huset uberørt». Pia i lilla kjole under. 

Senere var det klart for damenes tale som vel og merke ble fremført som sang av to kjekke karer fra mitt kull. Ivar Bergem Strand sang og Henrik Kyte Assmann spilte gitar. Underveis «snakket de litt» tilfeldig til hverandre og Henrik koret med på refrenget. Det hele var veldig sjarmerende og ikke minst imponerende. Sammen laget de en liten historie/kjærlighetserklæring til Anna, vår gode, omsorgsfulle daglige leder i Trainee Sør. Det var få i salen som ikke klappet med til dette.  

Underveis fikk vi servert tre herlige retter med utrolig bra mat som var lekkert dandert og passende til de ærverdige lokalene vi var i. Det var også et par artige vrier under middagen, blant annet et bordbytte, en navnelek, noen korte intervjuer av et knippe deltagere fra våre medlemsbedrifter og alumni. Blant annet snakket min fantastiske mentor Anne-Berit Moe fra Preben Tellefsen om hvordan hun var helt avhengig av å skaffe seg et nettverk etter at hun kom flyttende til Kristiansand for å begynne i Trainee Sør for hele 13 år siden. Det å høre henne fortelle hvordan Trainee Sør hadde gitt henne et bra nettverk satt ting i perspektiv i forhold til hvorfor vi samles på denne måten. Det var også veldig hyggelig for oss nåværende traineer å høre at Trainee Sør både var, og er et kvalitetsstempel på Sørlandet.

Takk for en strålende kveld.