2folk
Stemning fra start til slutt med røverhistorier og gode minner

15 årsjubileum!

Tenkt det, verdens fineste bedrift har eksistert i 15 år! Dette har vi feiret med å slå på stortrommen for det tradisjonsrike høstbordet hvor vi inviterte alle de som har vært med på å gjøre Trainee Sør til det vi er i dag – en viktig aktør på Sørlandet.

I forkant av selve festen ble vi spredt på ulike eventer i byen, fra boblesmaking til klatrepark hvor mingling og hygge sto på agendaen. På kvelden ble Caledonien Hall fylt med kollegaer, mentorer, våre fantastiske medlemsbedrifter og Trainee Sør-styret. Det var en fryd å ta del i og være vitne til ivrige samtaler, latter som satt løst og gjensynsgleden i møter mellom dem som ikke har sett hverandre på en stund.

Kveldens fullspekkede program startet med rungende latter i det konfransieren, selveste Jorun Stiansen, huket tak i flere og lot oss ta del i mimring fra fortiden. Her fikk vi høre om høy truseføring og andre sprell. Fra scenen fikk vi se vår egen trainee Daniel med egenkomponert sang og stand-up om utfordringer som kommer med det å være klimaflykning til det glade sørland. Det var visst ikke så lett å date uten å forså hverken javel eller se det.

Trylleshow og magiske triks ble utført av en vaskeekte tryllekunstner som dro opp den ene etter den andre fra salen for å begeistre publikum og etterlate oss i undring. På bordet mitt gikk i hvertfall diskusjonen høylytt om hva hemmeligheten bak triksene var, uten at vi helt landet dem alle. Trainee Sørs daglige leder, Anna, delte organisasjonens utvikling, trender, om det å være trainee og hvilken spennende tid vi har i vente. Styreleder Dag Nordbø med sin herlige karisma delte noen velvalgte ord fra scenen til optimisme og glede fra den feststemte gjengen i salen. Selv fikk jeg gleden av å dele ut priser sammen med Caroline til årets alumni, mentor, medlemsbedrift og hederspris. Det var en ære!

Uendelig takk til innslag og alle de som bydde på seg selv, og ikke minst takk til den fine komiteen bestående av kullet mitt og alumni! Vi, ledet av Marthe, har jobbet lenge med å få i land dette jubileumet. Jeg er utrolig imponert over innsats og vilje til å bidra!

På magisk vis ble kvelden tryllet bort, og jeg gleder meg allerede til neste år!

PS. Jeg er fortsatt singel (akkurat den referansen må du ha vært til stede for å forstå).