Unik karrierestart på Sørlandet

Utvelgelsesprosess pågår! Takk til alle dere som har søkt Trainee Sør med frist 15.mars og oppstart 1.september.  

Utvelgelsesprosessen er nå satt i gang. Vi er svært takknemlig for den store interessen kandidater viser Trainee Sør og Sørlandet. Utvelgelsesprosessen er nå satt i gang, og aktuelle kandidater vil bli kontaktet av vår samarbeidspartner CR-Group for intervju.

Avsluttende assessmentsenter er satt til 2 - 3.april. I begynnelsen av mai  er den endelige utvelgelsen i mål. 

Neste søknadsfrist er 15.oktober

Høsten 2019 er vi klar for å ta inn nye traineer for oppstart 1. mars 2020. Søknadsfrist er satt til 15. oktober 2019, og søknadskjema vil bli publisert på vår hjemmeside i slutten av august.

Vi ser etter deg som ønsker spennende utfordringer! 

  • Arbeidserfaring fra flere virksomheter/bransjer både privat og offentlig   
  • Programmet går over 18 måneder (3x6 måneder)
  • Mentorordning, fagsamlinger og studieturer
  • Et solid nettverk med næringsliv og andre traineer
  • Du har gode personlige egenskaper og kan dokumentere læringsevne
  • Du har - eller ønsker å ha - tilknytning til Sørlandet og vil bosette deg her   

Hva vi ønsker!

Du er nyutdannet og har en mastergrad. Næringen viser spesielt behov for talentfulle teknologer (fortrinnsvis innen IKT, automatisering, bygg & anlegg, planlegging og industriell økonomi). Vi ser også etter kandidaterinnen økonomi, innovasjon, samfunnsvitenskap, organisasjon og kommunikasjon.

Trainee Sør programmet ønsker kandidater med en fagbakgrunn som har naturlig plass i privat næringsliv og offentlig forvaltning på Sørlandet. Erfaringsmessig har traineene etter gjennomført program fått spennende jobbmuligheter innenfor leder- og spesialiststillinger på Sørlandet.

Trainee Sør er en etablert traineeordning hvor omlag 40 virksomheter tilbyr høyt utdannede kandidater en enestående karrieremulighet på Sørlandet. Du får muligheter både innen privat næringsliv og offentlig forvaltning. Trainee Sør har to opptak i året, 1.mars og 1. september.

Du får arbeidserfaring fra tre virksomheter, med om lag seks måneder i hver av virksomhetene du er innom. 

Vi ønsker mangfold og er opptatt av kandidater med forskjellig etnisk bakgrunn. Vi oppfordrer også kandidater med funksjonshemming å søke. Vi legger vekt på lik fordeling mellom kjønnene og vi søker i hovedsak kandidater under 30 år. Vi legger også vekt på at du behersker norsk som arbeidsspråk.

Hva du ønsker?

  • Vi tror du er opptatt av å skaffe deg arbeidserfaring gjennom å få anledning til å prøve ut forskjellige fagområder og virksomheter både i privat og offentlig næring.
  • Vi tror du ønsker å lære mer om virksomhetsutvikling og internasjonalisering, og ikke minst lære mer om deg selv og dine muligheter.
  • Vi tror du ønsker å bidra til en virksomhets suksess ved å bruke og dele dine kunnskaper.

Hva vil vi i tillegg legge vekt på?

Du må være opptatt av samarbeid og fleksibilitet. Du må være løsningsorientert og ha et ønske om å levere. Du må utvise engasjement og kunne yte ”det lille ekstra”. Du har integritet og god forståelse for den tillit du blir vist gjennom å få innsyn i flere virksomheter og deres forretningsmessige forhold. Du må utvise forståelse og handle etter den ”ambassadørrolle” du som trainee får i forhold til programmet.


I slutten av august vil link til søknad bli åpen.

Les mer om rekrutteringsprosessen i Trainee Sør

Følg med på hvordan der er å være trainee på traineebloggen