eple_kast

Karrieredagen i Grimstad

Lydnivået var på topp, bodene stappet med engasjerte arbeidere, fristelser på bordene og jobbtørste studenter. UiA har sin årlige karrieredag, og Trainee Sør er på plass!

Forventningene før en karrieredag er stor. Håpet om å finne sin fremtidige arbeidsplass er spennende og litt skremmende. Studentene viste engasjement og spurte oss Traineer om hvordan programmet i Trainee Sør er. Husker selv mitt første møte med Trainee Sør for 2 år siden og syntes programmet virket utrolig spennende. Eneste jeg tenkte var at her vil jeg jobbe! 

Dette var min første karrieredag plassert på den andre siden av bordet. Fantastisk gøy å kunne snakke med studentene om hva slags muligheter man har i Trainee Sør. I år hadde vi rigget opp standen med twist, yoghurtnøtter og smørbukk samt en del stæsj fra både Agder Energi og Fædrelandsvennen. Selvfølgelig hadde vi grønne epler som er en tradisjon Trainee Sør har hatt i flere år.

Mange ivrige studenter kom innom og snakket med oss hvor nysgjerrigheten var stor. Vi fikk besøk av studenter med bakgrunner innen blant annet media, data, fornybar energi og mekatronikk. Kjennskapet til Trainee programmet var godt blandet, men det ble påfyll av informasjon uansett utgangspunkt før den optimistiske studenten tok turen videre. Standen hadde flere gullkorn for å fange studentens interesse. En unik karrierestart, kule utfordringer, bratt læringskurve og kunne jobbe hos Sørlandets beste bedrifter.

Konkurranser er på sin plass under en karrieredag. Traineene stod klar med en instagram konkurranse med både instagram-ramme og et utvalg av morsomme hatter. Med støtte fra Agder Energi og Fædrelandsvennen fikk vinnerne av konkurransen fete premier.

Jeg håper mange søker jobb i Trainee Sør! Husk søknadsfrist den 15 mars.