andy

Våre nye traineer – bli kjent med Andy Cerika

Andy tar 3 ganger kroppsvekt i markløft, liker å se det større bildet og planlegger eget konsulentfirma i fremtiden

Andy har en spennende og tverrfaglig bakgrunn. Masteren tok han på UiA i International Marketing Management and Strategy. I tillegg har han fordypninger i Digital Strategy and Planning og Business Intelligence. Kompetanse som i første omgang verdsettes av Sørmegleren. «Her jobber jeg med ulike digitale prosjekter som er rettet både mot interne prosesser og systemer, og mot kunder», forteller han engasjert.

Meningsfull arbeidsplass med arbeidsmoral som skiller seg ut

Andy har en rekke positive tilbakemeldinger om opplevelsen så langt. «Mange og ulike arbeidsoppgaver, tilliten fra nærmeste leder, intern og samholdig kultur og aksept for endring og nye måter å tenke på i ledelsen», er bare noen eksempler i friskt minne. Blant alt det positive er det én ting han synes skiller seg ut. «Beslutningstakerprosessen. Det å være en del av den strategiske prosessen og ha et nært samarbeid med de som tar beslutninger om veien fremover. Jeg er med på å skape noe, og at jeg får innblikk i det større bildet er veldig meningsfullt», forteller han med et stort smil.

3 ganger kroppsvekt i markløft

28-åringen kommer opprinnelig fra Kamerun langs vestkysten i sentral-Afrika. Landet er kjent for fotball, der Samuel Eto’o er den mest kjente. Selv mener han at han ikke er så god i fotball, siden han har vokst opp i ulike land. Det skal sies at han er fotballinteressert og spiller også fotball på fritiden. I tillegg spiller han Amerikansk fotball og driver aktivt med styrketrening. At han tar 3 ganger kroppsvekt i markløft sier vel sitt?

5 kjappe

  • Kobler av: På treningssenteret med J.cole eller Kendrick Lamar på hodetelefoner, da er jeg helt avkoblet.
  • Favoritt reisemål: Seychellene eller Barbados(må nok spare litt), men neste reisemål er Vienna-Berlin- Budapest.
  • Livsmotto: “I survived because the fire inside me burned brighter than the fire around me”
  • Favorittserie: Suits
  • Om 10år: Hvem vet, men jeg håper at jeg er på Sørlandet. Hvis ting går som planlagt har jeg eget konsulentfirma om 10år.

«Det finnes ikke bedre»

«Det å jobbe i tre ulike bedrifter i en 18 månedsperiode, mentor ordning, delta i seminarer akkurat det jeg trengte som en nyutdannet. Det fins ikke bedre!», presiserer Andy når vi spør hvorfor han søkte som Trainee. Han stråler av energi og det er helt tydelig at han stortrives i første plassering. Vi er veldig glade for å ha Andy i årets kull, og gleder oss til å følge med på veien videre!