jorgen

Våre nye traineer – bli kjent med Jørgen Sivertsen Åsrud

Jørgen elsker taco, ser for seg en fremtid på Sørlandet og har en «drøm» om å lære seg å danse.

Jørgen har en master i Fornybar Energi ved Universitetet i Agder. Ettersom han elsker å lære nye ting, tar han like greit en ny bachelor i Data og IKT på UiA parallelt med jobben. Interessene går hånd i hanske med første utplassering hos Agder Energi Nett. Her jobber han tverrfaglig med elkraft og IKT i avdelingen prosesskontroll og analyse. « Det beste med nåværende plassering er at jeg får jobbe tett opp mot mitt interessefelt med særdeles kompetente og inkluderende mennesker», legger han til.

Oppvokst som Odd Grenland fan

26-åringen er født og oppvokst i Porsgrunn, som er verdenskjent for sine flotte porselensprodukter fra Porsgrund Porselen. "Jeg heier såklart på Odd Grenland fotballklubb, selv om de egentlig tilhører «erkefienden» Skien"(naboby). Selv om Jørgen har nær tilknytning til hjembyen, ser han for seg en fremtid på Sørlandet. «Om ti år jobber jeg fortsatt i skjæringspunktet mellom elkraft og IKT, forhåpentligvis på Sørlandet», konstaterer Jørgen.

Ingenting som er mer stereotypisk enn en ingeniør som ikke kan danse

Utenom jobb og studier, er Jørgen aktiv med trening og liker å koble av med gaming og lydbøker. I tillegg til utveksling i Barcelona, har han også reist over store deler av Europa og Australia. «Favoritten i Europa er vel Italia. Neste ønske for reisemål er USA», legger han til. Blant hans mange interesser og ferdigheter, er det én ting han gjerne skulle kunnet: danse. «Det er ingenting som er mer stereo-typisk enn en ingeniør i 20-30 årene som ikke kan danse», kommenterer han med et stort smil. Vi noterer det til planlegging av neste traineesamling.

3 favoritter:

  • Musikk: Ingen har vel bare ett band de hører på? Om dagen er det mye Hilltop Hoods.
  • Mat: Kickstarter dagen med kjøleskapsgrøt. Lages kvelden før. Taco er en vinner. Det er mye annen god mat, men alltid safe med Taco.
  • Tv-program: Varierer, men per i dag er det i hvert fall Parks & Recreation

Et unikt springbrett til arbeidslivet

Jørgen siktet seg inn mot Trainee Sør fordi det tilbyr mange spennende arbeidsplasser og har mange sosiale arenaer og opplegg. «Det er et unikt springbrett ut i arbeidslivet», presiserer han. Hans beste opplevelse i Trainee Sør så langt var introduksjonsmiddagen kullet hans hadde sammen før de begynte i respektive plasseringer. «Det var hyggelig å alle igjen, og jeg følte vi kom til å bli en god gjeng», kommenterer han med stort engasjement. Jørgen tror han ble valgt ut i Trainee Sør fordi han har en unik kompetanse, ønsker å lære mer og jobber godt med andre. Det kan bekreftes, i tillegg til mange andre gode egenskaper han besitter. Vi er veldig glade for å ha Jørgen i årets kull, og gleder oss til å se hans videre utvikling både faglig og på dansegulvet.