CroppedImage
Kragerø Resort

En meningsfull og utfordrende karrierestart

Forestill deg at du står ved et veiskille i livet ditt. Du har akkurat fullført en mastergrad og er klar for å ta fatt på arbeidslivet. Du søker ikke bare en jobb, men en karriere som gir deg mening, utfordring, læring og glede. La meg introdusere et program som gir deg alt dette og mer.

Du har akkurat fullført en mastergrad og er klar for å ta fatt på arbeidslivet. Du har brukt mange år på å tilegne deg kunnskap, ferdigheter og ambisjoner. Du vil ikke bare ha en jobb, du vil ha en karriere. En karriere som gir deg mening, utfordring, læring og glede. Men hvor finner du en slik karriere?

Hva om jeg fortalte deg at det finnes et program som gir deg alt dette og mer? Et program som lar deg jobbe i noen av de beste virksomhetene på Sørlandet, både i offentlig og privat sektor. Et program som gir deg mulighet til å utforske ulike roller, prosjekter og arbeidsmiljøer. Et program som gir deg en mentor som støtter deg gjennom hele reisen. Et program som gjør deg til en del av et fantastisk team på 25 traineer som deler dine interesser, mål og drømmer.

Dette programmet heter Trainee Sør, og det er den perfekte karrierestarten for deg som er nyutdannet med en mastergrad. Men det er ikke bare jobben som gjør Trainee Sør så spesiell. Det er også de faglige mulighetene for utvikling utenfor bedriftene. Arbeidsplassen du er utplassert hos tar ofte ansvar for å gi deg faglig utvikling og kompetanseheving, som er et stort gode som trainee.

I tillegg til dette, er man ydmyk over alle mulighetene i og utenfor programmet. Som trainee er man klar over at man har mye å lære, og man ser frem til å lære av alle de dyktige medarbeiderne som har erfaring du mangler. Man blir så takknemlig for muligheten til å vokse både faglig og personlig, og man blir ivrig etter å ta fatt på karrierereisen. Som trainee er man klar over at veien til suksess ikke alltid er enkel, men du er villig til å jobbe hardt, lære av dine feil og alltid strebe etter å bli bedre.

Du får være med på studieturer, hvor du får reise til spennende destinasjoner i inn- og utland og møte andre traineer i nettverket, bedrifter og organisasjoner som driver med noe interessant eller nyskapende. Studieturene gir deg mulighet til å se hvordan andre løser utfordringer, lærer av hverandre og samarbeider på tvers av sektorer og landegrenser. Studieturene arrangeres av Trainee Sør i samarbeid med mange aktører.

Du får være med på sosiale arrangementer, hvor du får ha det gøy og slappe av sammen med dine med-traineer og bedriftene. Det kan være alt fra quizkvelder og bowling til fjellturer og kajakkpadling. De sosiale arrangementene gir deg mulighet til å bli bedre kjent med dine med-traineer, styrke samholdet og trivselen.

Som du ser, er Trainee Sør mer enn bare en jobb. Det er en unik karrierestart som gir deg faglig og personlig vekst, varierte arbeidsoppgaver, verdifull erfaring og et sterkt nettverk på Sørlandet. Hvis du er interessert i å søke på Trainee Sør, kan du lese mer om programmet, kravene og søknadsprosessen på deres nettside.