bilde---espen,-even-og-ingrid

Det sosiale liv i Trainee Sør - Et helt unikt samhold

Ved siden av våre spennende studieturer både innenlands og utenlands, inspirerende TEDx Arendal-opplevelser og dyptgående faglige samlinger som du kanskje har lest om tidligere, avdekker vi en annen viktig side av Trainee Sør - vårt sosiale liv utenfor arbeidstiden. I dette innlegget inviterer jeg deg til å utforske de varme øyeblikkene, de livlige aktivitetene og de unike fellesskapene som vokser frem når arbeidsdagen er over.

Inn-ut festen

Hvert halvår bringer med seg en spesiell begivenhet i Trainee Sør - inn-ut festen, arrangert av kull 2. Dette er kvelden hvor vi ønsker et nytt kull traineer hjertelig velkommen, samtidig som vi tar farvel med de som har fullført sitt bemerkelsesverdige 18 måneders traineeprogram.

Inn-ut festen er mer enn bare en fest; det er en symbolsk markering av overganger, en feiring av fellesskapet vårt og en anerkjennelse av det kontinuerlige vekst- og læringsmiljøet vi har skapt sammen. Den gir våre nye traineer en unik mulighet til å bli kjent med oss og lære av de mest erfarne traineene, samt skape bånd som varer livet ut. Det er på disse festene vi virkelig ser den sosiale magien blomstre; et sted hvor glede og vennskap smelter sammen.

Månedens aktivitet

Månedens Aktivitet er en fast tradisjon her hos oss, der en gruppe traineer tar på seg ansvaret med å organisere en fellesaktivitet for alle. Fra rolige kveldsturer og spillkvelder til mer eventyrlige utfordringer som klatring, gocart, isbading eller aking, gir denne aktiviteten oss sjansen til å skape minner sammen.

Det som gjør Månedens Aktivitet spesiell er at den gir oss en sjanse til å bli kjent på tvers av kullene og utvide nettverket vårt. Det åpnes ofte opp for å ta med seg både to og firbeinte venner. Det er et avslappet og hyggelig øyeblikk der vi kan prate og dele erfaringer utenfor arbeidskonteksten. Dette fellesskapet er en verdifull del av vår traineeopplevelse, og det er her vennskapene våre blir dypere.