ts_hostbord_kull3

Julebord 2019

I år ble julebordet arrangert på fast grunn hjemme hos meg. Stuen var nyoppusset og klar for en fest der hele 20 traineer ble med.

Når traineene kom var bordet dekket med hvite duker, lys var tent og velkomstdrinken stod klar. Like etterpå kom Tapas Tone med juletapas på døren. Vi fikk både juleribbe, scampi og dadler med bacon servert. Alle spiste seg gode og fornøyde.

Praten gikk, latter fylte rommet og skåling ble en hyppig affære. Etter middag tar Kull 1 ordet. Julebordkomiteen hadde gitt dem ansvaret for underholdningen denne kvelden. Det startet med en stor pakke hvor målet var å finne ut hva vi egentlig mener om hverandre. Den mest fargerike personen ble Pia, som da fikk beskjed om å gi den videre til den i rommet som gir henne mest glede. Slik fortsatte leken, helt til pakken havnet hos «den beste drikkekompisen». Pernille fikk æren av å åpne gaven. 

Utover kvelden ble det flere spill hvor vi alle ble enda mer kjent. Stuen min var fylt med mye latter og musikk. Forkle fikk være med på både drikkeleker og en tur på dansegulvet. Det ble tatt mange bilder og filmer, men de passer seg ikke på en traineeblogg. Derfor legger jeg heller med et bilde fra høstbordet.

Takk for en fantastisk kveld alle sammen. Dette ble et julebord jeg sent vil glemme!