CroppedImage

Tilbakeblikk på høstbordet i det trainee-karrieren går inn i siste fase

28. Oktober gikk Høstbordet 2022 av stabelen, jeg tar et lite tilbakeblikk på kvelden samtidig som jeg reflekterer over at det nærmer seg slutten på tiden i Trainee Sør.

Kalenderen sier slutten av November i det øyeblikk jeg skriver dette innlegget, og vi har akkurat vært gjennom 2 dager med vintervær. Det er brått gått 4 uker siden jeg og Bendik Høye fikk gleden av å lose en fantastisk samling med mennesker gjennom kvelden på Scandic bystranda der årets høstbord fant sted.  

Høstbordet er en tradisjon som har vært på programmet til Trainee Sør i flere år. Denne kvelden er skapt til ære for alle de som bidrar til å gjøre Trainee Sør til det unike nettverket det er i dag. Årets høstbord bestod at en «sofaprat» der utvalgte deltakere fra publikum skulle svare for seg på ulike påstander, og i tillegg var det et innslag fra skaperen av Instagram-profilen «Norske Hemmeligheter», Cathrine Louise Finstad.

I overkant av 100 mennesker med ulike former for tilknytning til Trainee Sør valgte å utnytte fredagskvelden sin for å samles under taket på Scandic, og det setter vi enormt pris på. Denne gangen var det oss i kull 3 som hadde fått det ærefulle oppdraget å planlegge og gjennomføre Høstbordet. I den anledning vil jeg takke mine trainee-kolleger i kull 3 for en ryddig og god prosess med å få denne kvelden realisert. Så gleder vi oss til et gjensyn på høstbordet neste år. 


Straks går vi mot juleferie og året 2023, som får meg til å tenke på at trainee-karrieren nærmer seg slutten for oss i kull 3. Det føles som i går at jeg stilte opp på UiA Grimstad for min første arbeidsdag. Nå, nesten 15 måneder senere sitter jeg 3 måneder inn min siste plassering hos Norconsult i Kristiansand, etter å ha gjennomført første og andre plassering hos henholdsvis UiA og Agder Energi Vannkraft.  

Avslutningsvis så vil jeg si at det har vært et år med mange nye bekjentskap, og er det en ting jeg har blitt god på – så er det å være «ny».