CroppedImage

Trainee i Bergen

For noen uker siden dro jeg sammen med tre andre fra Agder Energi på Karrieredag i Bergen. Der fikk jeg oppleve å stå på stand, bankett og se litt hva Bergen har å tilby.

Jeg er nå i min andre trainee-periode. Det er også min andre plassering hos Agder Energi og dette innebærer enda flere muligheter. For noen uker siden fikk jeg være med å stå på stand på en Karrieredag, og turen gikk da til Bergen. Karrieredagen var i regi av Springbrettet, en studentorganisasjon bestående av studenter fra ulike studieretninger. På stand var jeg representant for både Agder Energi og Trainee Sør, noe jeg syntes er veldig positivt. Man får muligheten til å representere både Trainee Sør og bedriften man er plassert i.

Før karrieredagen startet var jeg veldig spent på hva slags mennesker jeg kom til å møte og hvilke inntrykk jeg kom til å sitte igjen med. På stand møtte jeg mange studenter fra ulike studieretninger, alt fra førsteårsstudenter til sisteårsstudenter. Jeg opplevde dagen som veldig interessant og syntes det var hyggelig å snakke med så mange ulike mennesker. Jeg brukte muligheten til å dele mine erfaringer og fortelle om hvilke muligheter som finnes på Sørlandet, både i Agder Energi og som trainee i Trainee Sør.

I Bergen måtte vi naturligvis utnytte muligheten til å se litt severdigheter. Da gikk turen naturligvis til Bryggen og en tur opp Fløybanen. Vi var heldige med været da det var opphold nesten hele dagen. Etter å ha nytt utsikten og en tur i Bymarka var det tid for bankett.

Som en del av karrieredagen fikk vi muligheten til å gi ut fem gullbilletter til Bankett på kvelden. Så etter et raskt skifte til finstasen gikk turen tilbake til Grieghallen og i løpet av noen timer var lokalet transformert fra Karrieredag til festlokalet. Banketten bydde på god middag, godt selskap og god underholdning.

På karrieredager får man mulighet til å påvirke andre til å velge nye veier og kanskje velge noe de ikke hadde sett for seg tidligere. Jeg håper jeg har vært med på å bidra til å lokke studenter til Sørlandet og fått de til å se noen av mulighetene som finnes her. Med hilsen fra fornøyd Trainee som har opplevd å være representant for bedrift og opplevd en ny by.