bente-og-torage

Webinar: Hvordan få til mer menneskelige videomøter?

Velkommen til gratis webinar onsdag 6. mai, kl 09.00!

I løpet av noen uker har store deler av den kontorbaserte arbeidstokken blitt bofaste på hjemmekontor. Plutselig må vi ta i bruk webkameraet og lære oss systemer som vi tidligere kun har brukt hvis vi virkelig måtte. Hvordan være en god kollega og leder gjennom skjermen? I samarbeid med Næringsforeningen holder Trainee Sør webinar om hvordan få til mer menneskelige videomøter!

Nettet flyter over av råd om hvilken software du bør bruke og hvordan møter skal struktureres. Men få snakker om den psykologiske delen av det å kommunisere virtuelt. Webinaret vil ta for seg problemstillinger slik som:

  • Hva mister vi ved skjermbasert kommunikasjon?
  • Hvordan kan vi legge til rette for god og effektiv samhandling, hvor de menneskelige faktorene blir ivaretatt?
  • Hvordan kan vi lede yngre generasjoner digitalt som har vokst opp med virtuelle møter fra et tidlig tidspunkt i livet, og hvordan kan vi løfte frem deres erfaringer og nye måter å gjøre ting på?

Litt om foredragsholderne:

  • Vertskap: Tor Åge Eikerapen er psykolog og spesialist i organisasjonspsykologi. Han har god erfaring med digitale videomøter gjennom sine ukentlige livestreams av Lederpodden LIVE. 
  • Gjest: Bente Thoresen Plaszko er Sr Manager Offshore Proposal i National Oilwell Varco.
    Hun har mange års erfaring som leder for mennesker som befinner seg på ulike steder i verden, med de utfordringer det gir i forhold til kommunikasjon, oppfølging og utvikling.
    Bente har gjennomført digitale møter gjennom lang tid, men også i hennes virksomhet har koronautbruddet skapt nye mønstre og muligheter for digitale møteplasser.

Traineene Mats Winther Maltby, Pernille Ihme og Helena Frustøl er også med for å dele av sine erfaringer knyttet til kompetanseutnyttelse og å være ny og ung på en arbeidsplass.

Webinaret holdes i etterfølgelse av Trainee Sør sitt årsmøte.
Det er åpent for deltakelse blant Trainee Sørs medlemmer, Næringsforeningens medlemmer og andre.


Begrenset antall plasser, så husk å melde deg på via linken i bunnen!
Du blir videresendt til Næringsforeningen i Kristiansandsregionen sitt påmeldingsskjema.
 

TEKNISK GJENNOMFØRING:

Webinaret starter kl 09.00, onsdag 6.mai.
Link til webinaret vil bli sendt i e-post før oppstart.
Det vil være anledning til å stille spørsmål underveis via chat-funksjon.

Meld deg på webinaret her