1dsc_2886

Kreativ sjel med et eventyrhjerte og designambisjoner

Tea Marie Sudland Thjømøe (24) vokste opp blant vakre sandstrender og en miks av amerikansk kultur på Lista i Farsund kommune. Med en sterk lidenskap for kreativitet, har hun utdannet seg innen grafisk design i London og nå jobber hun med digitale tjenester i sin første plassering hos Å Entelios. Når hun ikke designer, finner du henne bak rattet på motorsykkelen eller engasjert i spennende prosjekter.

Navn og alder: 

Tea Marie Sudland Thjømøe, 24  

Hvor kommer du fra, og hva slags sted er det? 

Jeg er oppvokst på Lista i Farsund kommune. Det er en liten plass med masse fin natur, lange sandstrender og en rar dæsj med amerikansk kultur.  

 

Utdanning: 

Master of Arts in Visual Communication: Graphic Design, London Metropolitan University.  

Bachelor of Arts (hons) Graphic Design, Middlesex University.  

Fagskolegrad i User Interface design, Noroff. 

 

Hva jobber du med i din første plassering? 

I min første plassering er jeg hos Å Entelios. Her jobber jeg innen digitale tjenester, og jobber hovedsaklig med å designe og være med å utvikle interne og eksterne systemer for Entelios ansatte og kunder. 

 

Drømmeyrke som barn? 

Først ville jeg bli frisør, men det endret seg etter åpen dag på brannstasjon når jeg var 4, da skulle jeg bli branndame. Etter det bestemte jeg på rik og berømt kunstner, jobber fremdeles med saken. 

 

Fritidsinteresser? 

Jeg elsker å holde på med alt kreativt. Jeg blant annet syr, maler, tegner og 3D printer. Jeg har alltid et eller annet kreativt prosjekt på gang. Ellers er jeg aktiv i Røde Kors hjelpekorps og kjører motorsykkel. 

 

Hvorfor søkte du Trainee Sør? 

Jeg søkte fordi jeg syntes det virket som en veldig unik og spennende start på arbeidslivet. Jeg ønsket også å flytte tilbake til sørlandet etter utenlandsstudiene, og da var trainee sør helt perfekt.  

 

Hvordan opplevde du søknadsprosessen? 

Unik. Selv om det var en krevende prosess med intervju og assesmentsenter, var det var også utrolig gøy. Jeg ble kjent med så mange på assesment senteret, med så mange forskjellige bakgrunner, og lærte faktisk mye om meg selv i prosessen.  

 

Hadde du noen verv, deltidsjobb, utveksling eller andre gøye erfaringer i studietiden? 

Under studiene jobber jeg både i dyreparken og på Color line i sommerferiene da det er litt komplisert å få seg jobb i England når man studerer. Ellers var jeg aktiv i studentforeningen på London Metropolitan University. Hele studietiden min føles som utveksling, men det ble mange turer til både inn og utland under studietiden, da det er utrolig billig å reise fra London. 

 

Hvor ser du deg selv og hva gjør du om 10 år? 

Om 10 år holder jeg fremdeles på med design. Ideelt sett har jeg og blitt rik og berømt innen da, vi får se. 

 

Hvilken jobb kunne du ikke hatt? 

Jeg har hatt så mange rare småjobber at jeg føler nesten jeg kunne prøvd det meste. Men kanskje tannlege, siden jeg er livredd for tannlegen. 

 

Hva finner man alltid på kontorpulten din? 

Skal ikke lyve, rot. Eller, organisert kaos. 

 

Hva gleder du deg mest til det neste året?  

 Jeg gleder meg mest til å prøve mye forskjellige ting. Allerede i første plassering blir jeg utfordret og lærer masse nytt, og håper og antar at jeg får oppleve det i alle plasseringene! 

 

5 Kjappe enten/eller spørsmål om deg: 

Middag eller dessert? 

Dessert 

Jul eller påske? 

Jul 

Android eller iPhone? 

iPhone 

Bil eller motorsykkel? 

Motorsykkel! 

Melk eller juice? 

Juice