dsc_0344

Setter farge på arbeidsdagen

Antonia Santi (24) har alltid fargepenner på pulten, det gjør arbeidsdagen litt morsommere! Bli bedre kjent med den sprudlende samfunnskommunikatoren Antonia.

Navn: Antonia Santi

Alder: 24

Vokst opp: Vinterbro, Ås

Bor nå: Kristiansand

Utdanning – hvor og hva: Jeg har en bachelor i Utviklingsstudier og en master i Samfunnskommunikasjon, begge fra UiA.

Arbeidsplass og oppgaver akkurat nå: Jeg har min første plassering hos Igland Garasjen. Her jobber jeg i kommunikasjonsavdelingen. Mine hovedoppgaver omhandler planlegging og publisering i sosiale medier, arbeid på Igland Garasjens nettsider, planlegging av fremdriftsplaner og kommunikasjonsplaner, markedsføring av våre produkter og mye annet gøy.

 


Hvorfor søkte du Trainee Sør?

Jeg hørte om Trainee Sør flere ganger under utdanningen min og tenkte allerede at dette var en spesiell mulighet og en unik start på arbeidslivet. Jeg hadde også fått høre mye godt fra tidligere traineer om hvordan det var å være en del av det sosiale, noe som gjorde at jeg fikk enda mer lyst til å søke.

Hva engasjerer deg akkurat nå?

Det som engasjerer meg aller mest akkurat nå er vel Trainee Sør. Alle de ulike arrangementene, både faglig og sosialt.

Hva er du mest stolt av å ha oppnådd det siste året?

Det jeg er mest stolt av å ha oppnådd det siste året må nok være å få ferdigstilt og levert masteroppgaven min, og med det også fullføre mastergraden og utdanningen min (foreløpig J).

Hva er det modigste du har gjort?

Noe av det modigste jeg har gjort er å ta over ansvaret som leder for en linjeforening når ingen andre meldte seg, og å måtte prøve å holde den gående under en pandemi der man ikke kunne møtes. 

Hvem/hva vil du hylle, og hvorfor?

Jeg vil hylle alle de som hver dag jobber med å kommunisere vanskelige budskap til samfunnet. Her tenker jeg spesielt på de som jobber i humanitære- og ideelle organisasjoner, som kanskje er nødt til å kommunisere budskap som vi som et publikum vet er viktig, men ikke alltid orker å forholde oss til, som Flyktninghjelpen, Stine Sofie Stiftelsen og Amnesty.

Hvor henter du inspirasjon i hverdagen? 

Jeg henter inspirasjon fra venner og familie som alltid er tilstede, og som jeg kan snakke med om fine og vanskelige ting.

Hva må du ha på arbeidspulten din? 

En av tingene jeg må ha på arbeidspulten er fargepenner! Farger gjør jobbhverdagen litt mer morsom.

 

Hvilken jobb kunne du ikke hatt? 

Flyvertinne. Jeg hater å fly, og kunne nok aldri hjulpet noen andre mens vi var i luften. 

 

Hva gleder du deg mest til det neste året?

Jeg gleder meg både til alt det nye jeg skal lære gjennom Trainee Sør, men også at vi endelig har muligheten til å reise igjen og oppleve nye steder!

Sist – men ikke minst, nevn 3 gode grunner til å bli trainee i Trainee Sør!

  1. Det er en start på arbeidslivet utenom det tradisjonelle
  2. Du lærer kjempemye! Både om de ulike måtene du kan bruke din utdanning, ting du kanskje ikke hadde tenkt på fra før, og ikke minst om deg selv. 
  3. Nettverket. Ikke bare er det masse sosialt og gøy med andre traineer, du får også møte flere innenfor arbeidslivet å knytte kontakt med.