igland-garasjen_logo

Igland Garasjen

Født i Grimstad. Oppvokst over hele landet

Igland Garasjen er Norges ledende garasjeleverandør, og inkluderer tidligere Grimstad Garasjene og Norges Garasjen. Selskapet omsatte for ca 300 MNOK i 2018.

Siden oppstarten i 1963 har Igland Garasjen solgt og produsert over 100 000 garasjer. Det var Nere Igland i Grimstad som fikk idéen om en prefabrikert elementgarasje, klargjort for nevenyttige selvbyggere. Markedet ville ha elementgarasjer og Grimstad Garasjen ble født. På 1990-tallet ble selskapet delt og litt lengre ned i gaten vokste Igland Garasjen frem. En periode lå de to største produsentene av ferdiggarasjer i Norge nesten side om side og sammen har de gjort Grimstad til Norges garasjeby. Igland Garasjen kjøpte i 2013 Ugland Industrier som eide Grimstad Garasjene og samlet all virksomheten langs E18, vest for Grimstad.

Garasjene produseres i store, moderne industrilokaler som sikrer god kvalitet, rasjonell drift og muligheter til å dekke markeder i hele Skandinavia til en fornuftig pris. Igland Garasjen tilbyr kundene en stor produktbredde, mange valgmuligheter kombinert med god erfaring og høy kompetanse på garasjer.  

Mer informasjon på www.garasjer.no