Digital bedriftspresentasjon

Er du nysgjerrig på Trainee Sør, men har ikke mulighet til å delta på ordinær bedriftspresentasjon?

Den 7. oktober holdt vi vår aller første digitale bedriftspresentasjon gjennom Zoom. Med på laget var daglig leder Anna Gunningberg som ledet presentasjonen, traineene Erik André Reime og Julian Gjestvang, samt tidligere trainee Pia Amalie Sundt.

Vi startet med en rask introduksjon av formålet med Trainee Sør, for å deretter intervjue traineer og alumni om erfaringer rundt rekrutteringsprosessen, traineehverdagen og oppgaver man kan få som trainee ute i våre medlemsbedrifter.


Informasjon om de som er med:

Erik André Reime har master i Industriell økonomi og teknologiledelse. Han er i sin siste plassering i Nye Veier avdeling virksomhetsstyring, og har tidligere vært trainee i avdelingen for teknologi og utbyggingsstrategi i Nye Veier og i PwC.

Julian Gjestvang har master i statistikk og anvendt sannsynlighet og i Trainee Sør har han jobbet med kunstige nevrale nettverk i Agder Energi kraftforvalting og nå i Sparebanken Sør med kunstig intelligens.
  
Pia Amalie Sundt har master i økonomi og ledelse, med fokus på industriell økonomi. Hun hadde sine traineeplasseringer i Agder Energi, Hennig Olsen Is og Siem Offshore.
I dag arbeider hun på Hennig Olsen Is som Controller.

Daglig leder Anna Gunningberg har jobbet i Trainee Sør i 10 år, og er aktivt med i rekrutteringsprosessene hele året rundt.